Ako bezpečne vysušiť auto aby Vám nevznikli škrabance ?

Po každom umytí auta nasleduje posledný krok a to je sušenie. Ak používate kvalitnú autokozmetiku a auto ste si dokonale vyčistili, tak čerešničkou na torte je jeho dokonalé vysušenie. Nikto nechce mať zaschnuté kvapky od vody, šmuhy, prípadne poškriabaný lak. Sušiace uteráky by Vám mali pomôcť efektívne auto vysušiť a zbaviť karosériu všetkej vody. Základom bezpečného sušenia je kvalitný uterák, ktorý je maximálne šetrný ku karosérií a má silné absobčné vlastnosti. V našej ponuke nájdete uterák Work Stuff Beast  s rozmermi 50x70 cm s extra savými schopnosťami, ktorý bol vyrobený z prémiového mikrovlákna v Kórei. Jeho gramáž je 1100 GSM/m2. Ak hľadáte sušiaci uterák vhodný na mäkšie laky tak určite neprehliadnite Work Stuff Monster, ktorý má o 30 % väčšiu gramáž oproti konkurenčným produktom a mimoriadne silné savé vlastnosti. Luxusný sušiaci uterák Auto Finesse Aqua Deluxe s gramážou až 1200 g/m2 pohlcuje abnormálne množstvo vody a je jeden z najpredávanejších sušiacich uterákov na trhu. Jeho rozmery 50 x70 sú dostatočné a tak si jednoducho a ľahko vysušíte Vaše vozidlo.  

Pre skutočných automobilových nadšencov a detailistov sú v našej ponuke aj elektrické sušiče. Prečo si kúpiť elektrický sušič ? Pretože elektrický sušič ako jediný dokáže zaručiť sušenie s nulovým rizikom mikroškrabancov. Vďaka nízkej Váhe sa sním výborne manipuluje. Je mimoriadne bezpečný aj pre fólie a matné povrchy. Dokáže 100% odstrániť vodu z krytov spätných zrkadiel a výborne vysuší kolesá, brzdové strmene a nárazníky. 

V našej ponuke nájdete BigBboi Blowr Mini, ktorý je určený pre všetkých detailingových nadšencov Je vybavený motorom s výkonom 4 HP, dokáže tlačiť vzduch rýchlosťou až 220 km/h. Využívá funkciu dvojitej filtrácie vzduchu, vďaka čomu je sušenie o mnoho bezpečnejšie oproti iným sušičom. 

BigBoi Blowr Pro je špičkový dvojmotorový sušič automobilov s výkonom 1400 W, dokáže tlačiť vzduch rýchlosťou až 288 km/h. Počas procesu sušenia tlačený vzduch ohrieva na teplotu o 15/25/45st vyššiu, ako je teplota okolia.

Jednomotorový elektrický sušič BLO Air S  má 2-rýchlostný gombík, takže v prípade potreby môžete mať menej silné prúdenie vzduchu v stiesnených priestoroch alebo slabšie na citlivých povrchoch. Rukoväť poskytuje ergonomické uchopenie a môže byť použitá, aj keď je sušička otočená hore nohami, čo je nevyhnutné pre efektívne sušenie na dne. Ohrev vzduchu o 30 stupňov v porovnaní s teplotou okolia.

Dvojmotorový elektrický sušič BLO Air GT s výkon 2400 W ponúka unikátne výsledky schnutia v oblasti kolies, brzdových strmeňov, nárazníkov atď. a okamžité vysušenie komponentov v motorovom priestore. Zabezpečuje ohrev vzduchu o 30 stupňov v porovnaní s teplotou okolia.